Geinspireerd luxe mediterraan leven

Terug
vorige
volgende

Second home: . Een tweede huis kopen in doe je via Tweede-Woning.nl

Omschrijving

Geinspireerd door Luxe & Beleef te Leven

Gesitueerd in de weelderige omgeving van Ilica, op een paar minuten rijden van het strand en de antieke stad Side bevindt zich dit luxe vakantieproject dat geïnspireerd is op het mondaine mediterrane leven.

Het moderne ontwerp van dit project is aangepast aan de groene omgeving en bestaat uit 104 appartementen verspreid over 15 strategisch geplaatste lage woonblokken van twee verdiepingen. Een van de opvallendste punten van dit prestigieuze project is het enorme grondstuk van 24.400 vierkante meter. Met maar 25% bebouwing van dit grondstuk (en slechts twee verdiepingen hoog) ervaart u de wonderschone groene omgeving op een intense wijze en biedt het u een optimale ruimte en natuurervaring. Het project integreert zich door haar ruimtegebruik en uistraling op natuurlijke wijze in het groene landschap en de omgeving.

Het concept van natuur en mediterraan leven zet zich voor in het “Inspirit Café”. Houten terrassen rond de zwembaden en privé “Cabana hutten” creëren ruimtes die ontspanning bieden in een vredig groen landschap.

De gerenommeerde architecten zijn er uitstekend in geslaagd woningen te ontwerpen met veel licht en ruimte in een omgeving met veel privacy. Een prachtige synergie van natuurlijke en moderne materialen zoals: natuursteen en hout als design elementen. Het hedendaagse ontwerp weerspiegeld de Turkse visie op moderne leven aan de mediterrane kust.

Verhuurpotentie

De appartementen in Side hebben een goede verhuurpotentie. Side trekt elke jaar veel bezoekers en elk jaar blijkt er weer een tekort te zijn aan bedden in Side. Een kans waar dit ‘hotel’ project op inspringt. De vele voorzieningen maken van dit appartementencomplex een ‘hotelstijl’ en zorgen voor een ontspannen vakantie voor u en uw huurders.

Beschikbare huizen

  • 2 kamer woningen
  • 3 kamer woningen
  • 4 kamer woningen
  • 4 kamer penthouses
  • Exclusieve 3 kamer boetiekwoningen

Orta

Meer informatie over Side vindt u hier: Side informatie

Contact

Bedrijf
Real Turkey
ContactpersoonBareld Meinen
Telefoonnummer0528362838
E-mailinfo@realturkey.nl
AdresOosterweg 35
Postcode7927 TE
StadAlteveer
LandNederland
Links en social media:
Vraagprijs
€120.600,-
neem contact op

Informatie

referentie h410396
land Turkije
Regio Antalya
Plaats Orta
Adres Ilica Side
Woonoppervlakte Niet aangegeven
Grondoppervlakte 90 m2
Kamers 2

Overige

Faciliteiten Airconditioning, Balkon, Eigen parkeerplaats(en), Gedeeld zwembad, Speeltoestellen, Tuin
Ligging Aan strand / zee, Bij een golfbaan, Landelijk, Op een vakantiepark
Wellness Jacuzzi / bubbelbad, Sauna

Kaart